Sloga ima velika očekivanja u ostatku sezone. Dokaz tome su pojačanja koja stalno stižu u ovaj tim. (Foto: FK Tekstilac)

Pojačanje u timu iz Simin Hana

Aleksandar Milaković novi igrač Sloge · Saznajemo

Midhat Šljivak

Sloga iz Simin Hana dobila je danas još jedno pojačanje.

Novi član federalnog prvoligaša postao je 25-godišnji ofanzivac Aleksandar Milaković, koji dolazi iz redova Tekstilca iz Dervente.

Radi se o zaista sjajnom fudbaleru koji iza sebe ima odlučnu polusezonu u Prvoj ligi Republike Srpske. Sa 10 pogodaka je drugi strijelac lige, a pored golova istakao se i sa sedam asistencija.

Sloga je ranije angažovala golmana Almina Abdihoždića, koji je stigao iz Veleža, a dres ovog tima će od proljeća nostiti i Adnan Hrelja, te Almedin Ziljkić.

Nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije BiH Sloga zauzima drugo mjesto sa 32 boda, jednim manje od Zvijezde iz Gradača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.