Sjajan dribling Argentinca

Messi poslao Marcela u omladinske kategorije

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su na Santiago Bernabeu savladali Real Madrid sa ubjedljivih 3:0 u velikom derbiju 17. kola španske La Lige.

Barcelona je po treći put zaredom u prvenstvu uspjela da Madrid napusti sa tri boda i poveća svoju prednost u odnosu na kraljevski klub na čak 14 bodova. Sjajnu utakmicu ponovo je odigrao Lionel Messi koji je postigao jedan gol i upisao je jednu asistenciju.

Argentinac se posebno istakao kod trećeg gola kada je sjajnim driblingom Marcela poslao po ćevape, a zatim je asistirao Vidalu koji je postavio konačnih 3:0. Naravno, potez Messija postao je hit na društvenim mrežama, a isti možete pogledati na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.