Igrao se s igračima Reala

Modrić samo posmatrač: Iniesta dokazao da je kralj tika-take

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Barcelone jučer su na gostovanju savladali Real Madrid sa ubjedljivih 3:0 u velikom derbiju 17. kola španske La Lige.

Katalonski klub je lakše od očekivanog stigao do pobjede u Madridu nakon još jedne sjajne predstave Messija, Inieste, Suareza i društva. Iako je Iniesta već u godinama još jednom je dokazao da je kralj za tika-taku.

Veznjak Barcelone se naprosto igrao sa igračima Real Madrida, a u nekoliko navrata njegova "žrtva" bio je Luka Modrić. Hrvatski fudbaler, ali i njegovi saigrači mogli smo samo posmatrati Barcinu tika-taku u nekoliko navrata koju je predvodio sjajni Iniesta.

Sjajnu tika-taku Inieste i fudbalera Barcelone možete pogledati na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.