Daj šta daš

Kroos šokirao Realove navijače: Je li znate za šta se borimo?

Edmir Škorić

Real Madrid je sinoć poražen od Villarreala s 1:0 i već sada je na minus 16 od vodeće Barcelone.

Realova loša forma ga je dovela u tu situaciju da se više priča o borbi za plasman u Ligu prvaka nego za titulu. Zvuči nevjerovatno, ali koliko je situacija alarmantna pokazao je i sam Toni Kroos.

Nijemac je kazao kako će se njegov tim sada boriit za prva četiri mjesta.

"Moramo se usredotočiti na kvalifikacije za Ligu prvaka naredne sezone. Moramo da razmišljamo o trenutnoj poziciji. Mislim da je cilj da u ostatku sezone završimo među prva četiri. Razlika između nas i Barcelone je sada vidljiva i ogromna", rekao je Kroos, dodavši:

"Po mom mišljenju, trebamo da razmišljamo o utakmicama koje nas tek očekuju. Moramo da počnemo skupljati bodove kako bismo završili na pozicijama koje vode u Ligu prvaka", zaključio je Nijemac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.