Košarkaš mostarskog KK Sport Talenta

Armano Gačić pozvan u U-16 reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Mladi košarkaš mostarskog KK Sport Talenta, Armano Gačić, pozvan je u U-16 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Novi izbornik kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Admir Prašović pozvao je Gačića na okupljanje nacionalnog U-16 tima koje je zakazano za 19.01.u hotelu Hollywood na Ilidži, u sklopu priprema za turnir u turskoj Sakaryji koji će trajati od 27.01.do 02.02.2018.godine.

Gačićeve sjajne partije u nedavno završenoj ligi Košarkaškog Saveza Hercegovačke Regije nisu prošle nezapaženo. Armano je natjecanje završio kao uvjerljivo najbolji strijelac, a mladi tim Sport Talenta u svom premijernom nastupu u nekom košarkaškom natjecanju odveo do odličnog trećeg mjesta.

Armano je mlađi brat nekada velikog talenta bh. košarke Sandra Gačića koji trenutno nosi dres drugog tima španske Andorre.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.