Ostojić napustio Slogu

Završio karijeru zbog posla u inostranstvu

Endin Čaušević

Sloga Simin Han danas je potvrdila da iskusni defanzivac Stanko Ostojić više nije član ovog kluba.

Ovaj 33-godišnji fudbaler odlučio je da napusti ekipu Sloge u koju je stigao pred početak ove sezone. Ostojić je sporazumno raskinuo saradnju kako je danas i potvrđeno za SportSport.ba od sportskog direktora Sloge, Almira Husića.

Ostojić je veći dio svoje karijere proveo u Radniku iz Bijeljine za koji je odigrao 135 utakmica, ali je ljetos odlučio da karijeru nastavi u Slogi. Ipak, zadržao se svega šest mjeseci nakon što je odlučio da se zbog posla u inostranstvu prestane baviti profesionalnim fudbalom.

Naime, Ostojić je zatražio od Sloge sporazumni raskid ugovora nakon što je pronašao posao u Skandinaviji. Ostojić će se i dalje baviti fudbalom, ali na amaterskom nivou.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.