Zeničani će sutra na Kamberovića polju odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu

Prva pripremna utakmica za Zeničane

Čelik sutra protiv Igmana, na proljeće u novim dresovima

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će od 14 sati na Kamberovića polju dočekati ekipu Igmana iz Konjica, koja se takmiči u 1.ligi FBiH. 

Zeničani će sutra odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu, a utakmica su se sigurno zaželjeli svi navijači kluba s Bilinog polja, posebno nakon preuzimana kluba od strane investitora iz Turske. Ovih dana rukovodstvo kluba intenzivno radi na sklapanju igračkog kadra, te kompletiranju ekipe za nastavak sezone u Premijer ligi.

Zanimljivo je da će crno-crveni na proljeće nastupiti u novim dresovima i to firme "Givova" s kojom je postignut sporazum do ljeta. Čelik će tako u novoj opremi dočekati prvu utakmicu protiv Viteza na Bilinom polju.

Kada su u pitanju nova pojačanja, očekuje se dolazak još najmanje pet igrača. U najužem izboru su Branislav Ružić, Dženan Bureković, Renato Gojković i Stevo Nikolić.

Slaven Musa sutra će imati priliku da vidi na licu mjesta i nove nogometaše, a moguće je da nakon sutrašnje utakmice novi šef struke otpiše još kojeg nogometaša pred polazak u Antaliju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.