Nastavljaju pripreme u Turskoj

Petrović u Antaliju poveo 25 fudbalera

Midhat Šljivak, foto: Emir Dindić

Fudbaleri tuzlanske Slobode pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH nastavljaju u turskoj Antaliji.

Tuzlanski tim će sa nekoliko novih imena pokušati da ispravi loše stvari iz prvog dijela sezone, kada je ekipa igrala veoma slabo, a u Antaliji će pokušati da se što bolje uigraju pred nastavak prvenstva.

Član ekipe sa Tušnja od jučer nije iskusni veznjak Milan Ćulum sa kojim je sporazumno raskinuta saradnja, a umjesto njega je mjesto u avionu za Antaliju dobio mladi junior Armin Hodžić.

Trener Slavko Petrović u Tursku vodi 25 igrača, a na spisku su sljedeći fudbaleri:

Hadžić, Muminović, Marković, Beganović, Grahovac, Husić, Ignjatović, Lazevski, Mehmedagić, Osmanagić, Salihović, Škahić, Smajić, Ivetić, Bekić, Rustemović, Mijić, Terzić, Omerović, Dino Hodžić, A. Hodžić, Kurtalić, Hrvanović, Maksimović, Omić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.