Trener Bosne zadovoljan

Pejić: Vidio sam dosta dobrih stvari u našoj igri

Trener Bosne Miloš Pejić bio je vrlo zadovoljan izdanjem svoje ekipe u susretu protiv ekipe Mladosti.

Studenti su na svom parketu slavili rezultatom 81:59, a ubjedljivo vodstvo tokom većeg dijela utakmice je dalo prostora Pejiću da pruži priliku i nekim igračima koji nemaju tako veliku minutažu kao oni standardni.

"U principu, nema laganih pobjeda. Ima dobro i loše odigranih utakmica. Mislim da smo večeras odigrali dovoljno dobro da zabilježimo sigurnu pobjedu. Dosta dobrih stvari sam vidio u našoj igri, dobro je i što smo uspjeli malo raširiti broj igrača u rotaciji. To su sve stvari koje su u ovom periodu, i sa ovim brojem utakmica koje igramo, izuzetno važne", rekao je Pejić.

Bosna ostaje prvi pratilac Zrinjskog na tabeli Premijer lige, a trener ističe da trenutno nije toliko bitno na kojoj će poziciji sarajevski tim završiti prvi dio sezone.

"U ovom trenutku, prvo mjesto nije ni tako realno, ali ni toliko bitno. U Ligi 6 svi krećemo od nule, tako da to rezultatski nije toliko bitno, ali bitno je odigrati svaku utakmicu na maksimalnom nivou. Tri utakmice sedmično, to je naš raspored. Protiv Bošnjaka ćemo uraditi sve da odigramo kao što smo odigrali danas".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.