Po povratku sa priprema iz Makarske

Preminuo fizioterapeut FK Mladost Doboj Kakanj Asim Cerić Cera

Samir Mlaćo

Jučer je u Brezi preminuo Asim Cerić Cera fizioterapeut FK Mladost Kakanj. Popularni Cera bio je omiljen među igračima i stručnom štabom FK Mladost, a preminuo je u rodnoj Brezi nakon što se vratio sa priprema kadeta i juniora tima iz Doboja kod Kaknja. 

"Nakon povratka iz Makarske gdje je boravio s juniorima i kadetima Cera je iznenada preminuo u svoj Brezi. Dobri čovjek kojeg su svi voljeli i koji je imao ljubavi za sve, izuzetan stručnjak nije dočekao nastavak sezone našeg kluba za koji je radio predano i srcem. 

Svi danas osjećamo bolan gubitak uz veliku zahvalnost za sve što je radio.
S velikom tugom šaljemo iskrene izraze sućuti porodici, a našem Ceri neka je rahmet duši", istakli su iz FK Mladost Doboj Kakanj putem zvanične facebook stranice.

Informacije o dženazi će biti obavljene naknadno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.