Bayern bez Sagnola i Lella

Bayern bez Sagnola i Lella

M. Maksimović

Vodeći sastav Bundeslige, Bayern Munchen biti će oslabljen neigranjem Willya Sagnola i Christiana Lella u subotnjem derbiju protiv Bayera iz Leverkusena...

Sagnol će propustiti ogled s "Apotekarima" zbog povrede vrata, dok će Lell pauzirati zbog žutih kartona. Međutim, u sastav se vraća veznjak Mark van Bommel koji je odradio dvije utakmice kazne.


Bayern kao prvoplasirana ekipa ima 50 bodova, pet više od HSV-a i šest više od Bayer Leverkusena. U posljednjih 17 međusobnih susreta Bayern je slavio 13 puta, dva susreta su završila bez pobjednika, dok je Bayer slavio dva puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.