Iz Dortmunda tvrde

Subotić nije na prodaju

Edmir Škorić

Nekoliko elitnih evropskih timova, od kojih treba istaknuti i Manchester City, željeli su ove zime u svojim redovime srpskog repezentativca Nevena Subotića. No, iz Dortmunda tvrde da od prodaje 20-godišnjeg defanzivca nema ništa.

Trener Građana, Mark Hughes, bio je spreman izdvojiti 20 miliona funti za zimsko angažovanje Nevena Subotića, unatoč činjenici da na štoperskim pozicijama ima Joleon Lescotta i Kolo Tourea.

Ipak, u Dortmundu ne žele prodati 20-godišnjeg reprezentativca Srbije, a to je potvrdio i generalni direktor Borussije.

"City nam može lako ponuditi 20 miliona funti ako to oni žele, ali mi ostajemo pri svome - Neven Subotić nije na prodaju".

Subotića ugovor sa Borussijom veže do 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.