Icardi otpao?

Argentinski selektor odlučio, Icardi i Wanda su sada na potezu

Edmir Škorić

Nekoliko velikih imena propustit će Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje se igra ovog ljeta.

Argentinski mediji objavili su da bi Mauro Icardi mogao biti izostavljen sa spiska igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Navodno je Jorge Sampaoli donio odluku da ne povede Icardija, pošto smatra da je konkurencija prejaka i da mu golgeter Intera nije neophodan.

Ranije Icardi nije previše igrao za Argentinu, upisao je četiri nastupa i nije postigao gol, a smatra se da je najviše za to kriva njegova supruga Wanda Nara.

Inače, ove sezone je Icardi postigao 18 golova u Seriji A na 22 meča. Ono što je sigurno, a ako argentinski mediji zaista budu u pravu, Mauro i Wanda će se "napiti krvi" Sampaoliju i Savezu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.