Bayern predstavio projekat

Nova Allianz Arena izgleda tako lijepo da je šteta što nikada neće biti prazna

Njemački gigant Bayern Munchen će tokom ljeta krenuti u radove na Allianz Areni, koja će dobiti nešto drugačiji izgled.

Za one koji ne znaju, Bayern je donedavno dijelio ovaj stadion sa Munchenom 1860 ali je on sada u stopostotnom vlasništvu Bavaraca, koji su jedva dočekali da ga i prilagode svojim željama.

Pored toga što će na Allianz Areni biti zamijenjen teren, njegove tribine će vizuelno izgledati prelijepo. Na tribini iza gola bit će naslikan ogroman grb Bayerna, a na ostalim će biti ispisano ime kluba, kao i slogan: "Mia San Mia".

Bit će tu još nekih sitnih korekcija, tek toliko da se stadion "ušminka" do maksimuma, a izgledat će tako lijepo da je pomalo i šteta što na utakmicama nikada neće biti prazan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.