Gol poništen zbog ofsajda

Novi cirkus sa VAR tehnologijom: Icardi uzalud bacio u delirijum navijače Intera

Milan i Inter u ovim trenucima igraju zaostalu utakmicu 27. kola italijanske Serije A, a u prvom dijelu susreta nije bilo većih prilika i jedni što je vrijedno pažnje je poništeni pogodak Mauru Icardiju.

Napadač Intera je u 38. minuti zatresao mrežu Donnarumme i proslavio pogodak sa saigračima i navijačima svog tima, ali brzo je uslijedilo prizemljenje.

Naime, glavni sudac je odlučio da poništi pogodak nakon što su ljudi koji su zaduženi za VAR tehnologiju vidjeli snimak i presudili da je Argentinac bio u ofsajd poziciji.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.