Heynckesova anegdota iz lifta do suza će vas nasmijati

Edmir Škorić

Trener minhenskog Bayerna Jupp Heynckes prepričao je zanimljivu anegdotu iz lifta.

Heynckes se vratio iz penzije i vodi Bayern prema novim trofejima. Bavarci su uvjerljivo prvi u Bundesligi i svakog će časa osigurati naslov prvaka, a u Ligi prvaka su na pragu polufinala nakon 2:1 pobjede u Sevilli.

U trećem mandatu na klupi Bayerna Heynckes ostvaruje zapažene rezultate, a i po prirodi je jako simpatičan čovjek. Anegdotom iz lifta nasmijao je danas sve novinare.

"Jutros u lift ulazi stariji bračni par. Gospođa primijeti da imam značku Bayerna na reveru i kaže mi: 'Joj pa vi ste navijač Bayerna'. Odgovorio sam joj 'da, naravno'", prepričao je kroz smijeh prosvljeni trener.

Bayern u subotu gostuje Augsburgu i možda već tada proslavi novi naslov prvak Njemačke, a Heynckes će po svemu sudeći na kraju sezone u još jednu zasluženu penziju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.