Majstor ostaje majstor

Bayern je zabio šest golova, ali svi pričaju o ovom potezu Robbena

Iako je Bayern sinoć postigao čak šest golova u Leverkusenu, gdje je u polufinalu DFB Kupa porazio domaći Bayer sa 6:2, danas se najviše priča o nečemu drugom.

Arjen Robben je u poznim igračkim godinama, ugovor sa Bayernom mu ističe na kraju sezone i, čak i ako ostane, vjerovatno u budućnosti više neće biti jedan od ključnih igrača prve postave Bavarskog kluba.

Međutim, u Robbenovoj ljevici još uvijek ima magije, a to se najbolje vidi po njegovom potezu u 23. minuti kada je majstorski uspio primiti i iskontrolisati loptu nakon jednog ne toliko tačnog dodavanja.

Majstor ostaje majstor, pa i u 35. godini života.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.