Dobar nastup protiv Barcelone

Sulejmanović pokazao da je igrač za ACB lige

Midhat Šljivak

Bh. košarkaš Emir Sulejmanović odigrao jako dobar meč za Fuenlabradu u utakmici 30. kola ACB lige protiv svog nekadašnjeg tima Barcelone.

Iako je Barca lagano slavila pobjedu rezultatom 75:93, raduje svakako dobra igra bh. centra koji je konačno dobio solidne minute na parketu.

Trener Nestor Garcia mu je pružio gotovo 20 minuta na parketu i za to vrijeme Sulejmanović je ubacio osam poena i uhvatio je dva skoka uz pogođene dvije trojke.

Roland Smits je sa 22 poena bio najefikasniji u domaćem sastavu, dok je Ante Tomić na drugoj strani ubacio 20 poena i uhvatio je 10 skokova.

Fuenlabrada je tako upisala sedmi uzastopni poraz i teškom mukom će doći do doigravanja ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.