Trener Željezničara nakon pobjede u prvom polufinalnom meču Kupa BiH

Adžem: Idemo na oba trofeja, borićemo se do kraja

Danas je na Grbavici odigran prvi polufinalni susret Kupa BiH između Željezničara i Krupe. Na kraju je laganu pobjedu rezultatom 2:0 slavio domaći Željezničar.

Trener domaćih Admir Adžem nije mogao biti nezadovoljan niti igrom, a ni rezultatom.

"Drugo poluvrijeme se igra u Krupi. Nadam se da ćemo se dobro spremiti i osvojiti pehar... Prvi pogodak nam je olakšao stvari, a onda se Krupa otvorila i pomogla nam da dođemo do drugog gola", poručio je Adžem na press konferenciji nakon meča, pa se osvrnuo na predstojeće izazove Željezničara i u Ligi za prvaka:

"Mi do kraja idremo na oba trofeja. Pokušavamo, vrtimo, odmaramo neke igrače i to je to. Vjerujem da možemo izdržati do kraja".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.