Trener Krupe nakon poraza na Grbavici

Starčević: Jedan igrač Želje košta kao 11 igrača Krupe

Ekipa Krupe je danas gostovala na Grbavici u prvom polufinalnom duelu Kupa BiH gdje je poražena od domaćeg Željezničara rezultatom 2:0.

Gosti su pružili blijedu partiju na Grbavici i iznenadili defanzivnim pristupom s obzirom na stil igre koji inače preferira ekipa iz Krupe na Vrbasu. Ipak, strateg gostiju Slobodan Starčević nije bio pretjerano nezadovoljan ishodom današnjeg susreta.

"Ja sam čestitao Adžemu i čestitam Želji. Mi smo htjeli postići gol, ali nismo uspjeli. Ipak, smatram da je ovo aktivan rezultat... Sada želimo podići ekipu i osvojiti trofej", poručio je nakon meča Starčević, pa nastavio:

"Krupa je mali klub, a smatram da imamo nekih osam, kada je Premier liga u pitanju, kvalitetnih igrača. Danas smo, međutim, ostali i bez Fajića... Ipak, ponosni smo na ovo što radimo, ovo je naš maksimum."

"Nemamo dovoljno kvaliteta, ali svejedno igramo da dobijemo koga koga god možemo. Nama je cilj da Dujaković i Vukotić odigraju na nivou i mislim da su danas zadovoljili struku... Jedan igrač Želje košta koliko i 11 igrača Krupe, mi nemamo novca da se "raširimo" i mislim da smo do sada uradili vrhunski posao", dodao je trener Krupe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.