Simin Han: Uz veliku estradnu zvijezdu večeras se nastavlja proslava titule

Edmir Škorić

FK Sloga Simin Han izborio je sinoć historijski plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Sloga je uspjela u Živinicama da pobijedi Slaven s 3:1 u zadnjem kolu Prve lige FBiH i da ozvaniči ulazak u viši rang. Nakon meča, uslijedilo je veliko slavlje, koje se kasnije preselilo u Tuzlu i trajalo je do ranih sati.

Danas, dan nakon utakmice, iz FK Sloga obavještavaju da će večeras u 21 sat na stadionu FK Sloga Simin Han učestvovati estradna zvijezda Enes Begović.

"Pozivamo posjetitelje iz Tuzle da za dolazak koriste javni prevoz, a za goste iz okruženja obezbijeđen je parking prostor u krugu pijace Simin Han i kod "Osnove". Hvala na razumijevanju i dobro nam došli", objavili su iz Simin Hana.

Nema sumnje da će u ovom mjestu znati da proslave veliki uspjeh, a Sloga već sada najavljuje velike stvari u Premijer ligi, što je u razgovoru za SportSport.ba jučer potvrdio prvi čovjek kluba Azmir Husić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.