Stižu prva pojačanja

Stojčev sutra potpisuje za Slogu, dolazi i Šećerović? · Saznajemo

Edmir Škorić

Sloga je tek izborila historijski plasman u Premijer ligu BiH, ali vodstvo tima iz Siminog Hana već razmišlja o novim izazovima.

U Siminom Hanu neće previše slaviti, svjesni su da ih čeka puno posla i da se za Premijer ligu moraju pripremiti na najbolji način, a predsjednik kluba Azmir Husić želi dovesti samo provjerene i kvalitetne igrače.

Kako saznaje SportSport.ba, Sloga namjerava dovesti pet do sedam dobrih igrača koji bi dali dodatni kvalitet trenutnoj ekipi, a već sutra se očekuju prva pojačanja.

Miloš Stojčev, bivši igrač Sarajeva, već sutra bi trebao da potpiše ugovor, a stiže i Adnan Šećerović, bivši igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Stojčev je u Premijer ligi igrao za Leotar i Sarajevu, boravio je jedno vrijeme u Grčkoj, a ovaj sjajni veznjak dobit će priliku da još jednom bh. javnosti pokaže koliko zna.

Što se Šećerovića tiče, on iza sebe ima nekoliko premijerligaških angažmana - Radnik, Željezničar i Mladost, a igrao je i u Slobodi, boravio jedno vrijeme u Holandiji i Austriji. Također se radi o igraču veznog reda čije kvalitete su neupitne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S njima dvojicom počinje da se sklapa igračka križaljka u Slogi, a očekuje se da klub ubrzo dobije novog trenera. Najozbiljniji kandidat je bivši trener Krupe Slobodan Starčević.

Sloga s pripremama za novu sezonu kreće već 12. juna, kada će tim krenuti put Kupresa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.