Održan sastanak

Načelnik podržao radnu grupu NK Zvijezda

Samir Mlaćo

Radna grupa koja se nalazi na čelu NK Zvijezda Gradačac održala je sastanak sa općinskim načelnikom Edisom Dervišagićem i njegovi pomoćnicima.

Na sastanku je prezentiran plan rada i plan kako privući nove sponzore i ulagače u Zvijezdu, također prezentirani su aktuelni problemi u klubu kao i kandidati za klupu Zvijezde i igrači koji bi eventualnim angažmanom mogli da pomognu Zvijezdi u narednoj sezoni.

Načelnik Dervišagić podržao je projekat radne grupe i izrazio punu podršku sprovođenju projekta.

"Radna grupa je tako dobila garancije od 15-tak firmi koje će finansijski podržati klub sa Banja Ilidže te navijači vjeruju da za Zvijezdu dolaze bolji dan", rečeno je na sastanku.

"Zato ujedinimo se i napunimo stadion, pomozimo našoj Zvijezdi da stane na zdrave noge", stoji na zvaničnoj facebook stranici NK Zvijezd Gradačac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.