Mladi Dizdarević i Šarić potpisali profesionalne ugovore

Pali novi potpisi u FK Sarajevo · Zvanično

E. Škorić

Članovi Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, Belmin Dizdarević i Armin Šarić potpisali su danas profesionalne ugovore sa FK Sarajevo, obavijestio je klub putem zvanične stranice.

Dizdarević je 2001. godine i on je golman, a proslavio se nedavno na turniru Kup prijateljstva, kada je briljirao, posebno u finalu protiv Partizana. Što se Šarića tiče, on je krilni napadač i potpisao je trogodišnji ugovor, kao i Dizdarević.

"Drago mi je što sam postao dio FK Sarajevo i to je ogroman napredak u mojoj karijeri. Zahvalio bih se ljudima koji su prepoznali moj kvalitet i nadam se da ću u budućnosti nastupati u prvom timu", rekao je Dizdarević.

"Želio bih se zahvaliti na ukazanom povjerenju i nadam se da ću isto i opravdati. Ovo je tek početak, ne mislim ovdje stati i nadam se pozivu za prvi tim", istakao je Šarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oni su protekle sezone bili prvaci u konkurenciji kadeta, a sada ih čekaju novi izazovi i smatraju se budućnošću bordo tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.