Real gostuje na Mestalli

Alonso i Ramos spremni za Valenciju

Edmir Škorić

Jutros je trening u Madridu protekao u iznimno dobrom raspoloženju i dobrim vijestima za Real. Naime, Xabi Alonso i Sergio Ramos potpuno su spremni za duel sa Valencijom, ali zato zbog kartona neće biti Cristiano Ronalda.

Xabi Alonso propustio je duel Reala i Marseillea, no on će ipak biti spreman za okršaj sa Šišmišima, baš kao i defanzivac Sergio Ramos.

No, Pellegrini neće moći računati na Metzeldera, Gutija, Kaku i Ruud van Nisterlooya, koji se i dalje bore sa zdravstvenim problemima. Osim toga, ponajbolji igrač Kraljeva, Cristiano Ronaldo, zbog dva žuta kartona neće igrati na Mestalli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.