Potpisao ugovor

Tatar novi igrač Sarajeva · Zvanično

Edmir Škorić

Benjamin Tatar danas je potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo na dvije godine.

Tatar se nedavno pojavio na prozivci Sarajeva, a krilni napadač i ofanzivni vezni nogometaš je nakon nekoliko dana treniranja dobio priliku da potpiše za bordo tim.

Tatar je prošle sezone igrao za Slaven Belupo, a u HNL-u je salkupio 11 nastupa, no nije se upisivao među stirjelce. Sezonu ranije je igrao za Goricu i sa 13 golova je bio najbolji strijelac Druge lige HNL.

On će sa Sarajevom trenirati do petka, pa onda putuje u Sloveniju gdje ovaj tim nastavlja s pripremama. Treba dodati da čelnici Sarajeva vode pregovore oko produženja ugovora i sa Ljubanom Crepuljom, a da li je dogovor postignut saznat će se uskoro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.