Nasmijao bh. javnost

Osim: Tunis i Panama? Nemaju pojma, mijenjaj temu

E. Čaušević

Nekadašnji trener Željezničara, Amar Osim, učestvuje u specijalnoj emisiji BHT1 pred mečeve koji se igraju na Svjetskom prvenstvu.

Amar Osim i Slaven Musa su česti gosti kao stručni komentatori u ovoj specijalnoj emisiji BHT1 pred utakmice na Mundijalu. Osim je poznat po tome da nema dlake na jeziku, a to je pokazao i u večerašnjoj emisiji pred duel Kolumbije i Poljske.

Voditelj emisije se prvo osvrnuo na meč Engleska - Panama, ali Amar Osim nije želio mnogo gubiti vrijeme na to. Kratko je poručio šta misli o selekcijama poput Tunisa i Paname, te je htio da pričaju o utakmici koja slijedi.

"Hoćemo li fakat gubiti vrijeme na Tunis i Panamu? Mijenjaj temu, nemaju pojma ni jedni, a ni drugi. Malo vremena imamo i hajmo pričati o Kolumbiji i Poljskoj. Može i Japan - Senegal, to je odlična tema", poručio je Osim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.