Stigao mladi vezista

Bojo novi član Mladosti iz Doboja kod Kaknja · Zvanično

Novi član Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas je i zvanično postao Petar Bojo.

Riječ je o bivšem kadetskom i juniorskom reprezentativcu BiH koji je u redove Mladosti dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa, sada već bivšim premijerligašem, Vitezom.

U klupskim prostorijama Bojo je danas potpisao dvogodišnji ugovor, a u Mladosti su uvjereni da će ovaj 20-godišnji fudbaler opravdati povjerenje i biti od koristi Nerminu Šabiću u narednoj sezoni. 

Inače, Bojo je u prošloj sezoni u dresu Viteza odigrao 27 utakmica i pritom postigao šest pogodaka. Kroz karijeru je još igrao za Kiseljak, te omladinske selekcije Širokog Brijega i češke Jihlave.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.