Direktor Čelika veoma nezadovoljan

"Gledam ovaj raspored...nisam ovo ni u noćnoj mori očekivao"

Danas je obavljeno žrijebanje takmičarskih brojeva nakon kojeg je poznat raspored 22 prva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Premijer liga će se od naredne sezone igrati po trokružnom sistemu, a parovi posljednjih 11 kola bit će poznati nakon što se odigraju pomenuta 22. Klub koji sigurno ne može biti zadovoljan kako mu je žrijeb odredio sudbinu je NK Čelik, a tako smatra i generalni direktor Zeničana Ismet Đugum.

"Gledam ovaj rasored...i da smo birali najgoru moguću varijantu, ne bi je mogli bolje izabrati. Mi praktično imamo samo dva normalna meča u prvom dijelu. Proljeće će nam biti mnogo lakše, jer ćemo gostovati kod jakih ekipa, a slabije će nam dolaziti. Nažalost, sve slabije ekipe su naši domaćini u prvom dijelu. Znat ćemo nakon pet kola gdje se nalazimo i jesmo li za Premijer lige", rekao je Đugum i dodao:

"Ogorčen sam žrijebom, ni u najgorim snovima ovo ne bih mogao očekivati, ali eto, lakše će nam biti na proljeće. Mi praktično samo dvije utakmice možemo normalno odigrati, sve ostalo nam je borba".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.