Nakon dvije pobjede na pripremama

Čelik pretrpio ubjedljiv poraz od Nefčija

Čelik je danas odigrao svoju treću utakmicu na pripremama u Turskoj, a nakon dvije uvodne pobjede, Zeničani su pretrpjeli ubjedljiv poraz od Nefčija rezultatom 4:1.

Trećeplasirani tim azerbejdžanskog prvenstva je u vodstvo stigao u 14. minuti golom Bagaliy Daboa, da bi samo četiri minute kasnije Rahman Haciyev zabio za 2:0. Igrao se 34. minut kada je isti igrač sa bijele tačke pogodio za 3:0 i tako postavio rezultat prvog poluvremena.

U 60. minuti, Nefči je stigao i do četvrtog gola i to preko Namiga Aleskerova, a sve što je Čelik uspio uraditi do kraja utakmice jeste počasni gol u 90. minuti koji je postigao Aldin Šišić.

Podsjetimo, Čelik je prije poraza od Nefčija savladao makedonski Skhupi sa 3:0 i azerbejdžansku Keshlu sa 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Čelik su na današnjoj utakmici od prve minute zaigrali: Ružić, Livaja, Karamatić, Segun, Bevab, Jamak, Dedić, Okić, Salčinović, Nikolić, Dilaver.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.