Bit će burno ljeto u Torinu

Mandžukić će završiti u Manchesteru, ali Mourinho neće dati novac već jednog igrača

Centralna tema ovogodišnjeg prelaznog roka bit će Cristiano Ronaldo i njegov transfer u Juventus. 

Kako prenose italijanski i španski mediji, to će veoma brzo biti gotova stvar, a to znači da će Mario Mandžukić postati višak u Torinu te će potražiti novi klub.

Naravno i o tome se piše proteklih dana, a Mandžo će navodno put Manchestera gdje bi od naredne sezone trebao igrati za United.

Najnovije informacije kažu da će Juventus umjesto novca 'hajrovati' jednog od željenih igrača iz Uniteda i to Mattea Darmiana kojeg Stara dama već neko vrijeme pokušava dovesti.

Ova trampa bi trebala biti obavljena nakon što se Mandžukić vrati iz Rusije gdje ga za tri dana očekuje četvrtfinale Svjertskog prvenstva protiv Rusije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.