Ništa od potpisa ugovora

Nana Welbeck napušta FK Sarajevo

Internacionalac iz Gane, Nana Welbeck, koji je u protekle dvije sedmice trenirao sa ekipom Sarajeva na pripremama u Sarajevu i Rogaškoj Slatini, neće potpisati ugovor sa ovim klubom. 

Kako navode na zvaničnoj stranici FK Sarajevo, Welbeck je pokazao da se radi o fudbaleru koji ima određeni kvalitet za nivo nogometa koji se igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali zbog pravila o četiri stranca u zapisniku utakmica u narednoj sezoni Premijer lige, odlučeno je da potpis Welbecka u ovom trenutku nije u najboljem interesu kluba.

FK Sarajevo se zahvalilo Welbecku na profesionalnom odnosu na treninzima i prijateljskim utakmicama i poželjelo mu mnogo sreće u nastavku karijere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.