Čini se kako je Leonard konačno sretan

Kawhi Leonard stigao u Toronto

S. Grebović

Toronto Raptorsi na društvenim mrežama poželjeli dobrodošlicu Kawhiju Leonardu koji je prije par dana tradeovan zajedno sa Dannyjem Greenom za DeMara DeRozena, Jackoba Poeltla i zaštići pik prve runde drafta.

Prethodnih dana se dosta pričalo o tradeu Kawhij Lenoarda u Toronto Raptorse.

Navodno, nekadašnja zvijezda San Antonio Spursa uopšte nije bila zadovoljna ovim tredom i bilo je upitono da li će on pristati da trenira sa ekipom Toronta.

Činilo se kako je Kawhi prenio svoje nezadovoljstvo iz starog u svoj novi klub, ali u noći između petka i subote stigla nam je fotografija na kojoj je Leonard srdačno dočekan od strane čelnika Toronto Raptorsa. 

Inače, Raptorsi su objavili kako su potpisali novi ugovor sa bekom Lorenzom Brownom kao i sa Chrisom Bucherom koji je prošle godine odigrao jedan meč za Golden State, a većinu karijere proveo je u filijali Warriorsa, Santa Cruzu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.