Tim iz Konjica se plasirao u finale

Kašić donio pobjedu Igmanu

S. Mlaćo

Federalni prvoligaš Igman Konjic uzeo je učešće na memorijalnom turniru u Hrasnici te sa minimalnih 1:0 savladao Radnik iz Hadžića. 

Igman je meč počeo u sastavu: Pajaziti, Rastoder, Savinović, Kovačević, Lukomirak, Rodrigo, Lončarić, Žerić, Kašić, Ajdinović i Albijanić. Na klupi su ostali: Kolak, Đurić, Mehić, Aljetić, Handžić, Oglečevac i Klarić.

Nakon prvih 45 minuta mreže se nisu tresle, a jedini pogodak viđen je u 73. minuti kada Kašić matira golmana Radnika. Do kraja bez većih uzbuđenja i sutra će izabranici Nedima Jusufbegovića u finalu igrati protiv pobjednika Velež - Famos.

3. Memorijalni turnir u Hrasnici

FK Radnik - FK Igman Konjic 0:1 ( Kašić )

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.