Potpisan ugovor sa GD Konstrukcije d.o.o. Mostar

Počinju radovi na zapadnoj tribini "Stadiona Rođeni"

Danas je u prostorijama Veleža potpisan ugovor o izvođenju armirani - betonskih radova i čelične konstrukcije za krov zapadne tribine "Stadiona Rođeni". 

Potpisivanju su prisustvovali i članovi UO FK Velež, Mirsad Rahimić i Selim Isić.

"Nakon što smo poslali zahtjev za ponudu na adrese 4-5 firmi, ponuda od firme GD Konstrukcije doo Mostar koju zastupa direktor Isić Emir, pokazala se kao najpovoljnija i koja iza sebe ima veliki broj sličnih radova izvođenih po najvećim standardima", rekao je Šoše Džemil, direktor kluba i nastavio :

"Početak radova je planiran za 01.08.2018. godine, a vrijeme radova je 70 dana. Ukupna vrijednost radova je 200.000,00 KM.".

FK Velež se zahvalio firmi GD Konstrukcije na saradnji, te su iz ovog kluba poručili da se raduju početku radova u sklopu natkrivanja zapadne tribine, na radost svih kojima je Velež u srcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.