Trostruki osvajač Eurolige

Perperoglou u pregovorima sa Crvenom zvezdom

Grčki košarkaš Stratos Perperoglou mogao bi pojačati Crvenu zvezdu.

Naime, prema informacijama do kojih je došao ugledni Eurohoops, 33-godišnji grčki košarkaš pregovara sa Crvenom zvezdom i blizu je dolaska među crveno-bijele.

Perperoglou je trenutno bez angažmana, a iza sebe ima veliko iskustvo koje stekao igrajući za nekoliko euroligaških timova. Sa Panathinaikosom je osvajao Euroligu dva puta, te jednom sa Olympiakosom.

Posljednji angažman je imao u Izraelu, tačnije u Hapoelu iz Jerusalema.

Beograđani uveliko tragaju za još nekoliko kvalitetnih košarkaša, a uz Perperogloua, u igri za dolazak u Crvenu zvezdu je također i bivši as Cedevite Demetris Nichols.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.