Donesena odluka

Krstajić ostaje na klupi Srbije

Samir Mlaćo

Srbijanske Novosti saznaju kako će prvi čovjek bh. premijerligaša Radnika Mladen Krstajić ostati na klupi reprezentacije Srbije.

Srbija je na Mundijalu u Rusiji zauzela 23. mjesto te se kući vratila već nakon grupne faze, pa navijači nikako nisu bili zadovoljni.

Navodi se da će stručni štab Srbije ipak dožvjeti promjene, a prvi pomoćnik Krstajiću će biti iskusni Milorad Kosanović.

Srbiju sada očekuju nastupi u Ligi nacija, gdje se nalazi u gupi sa Crnom Gorom, Rumunijom i Litvanijom.

Krstajić je u Rusiji bio u centru pažnje javnosti zbog veoma zanimljivih izjava, a jedna od njih je glasila: Poslao bih sudiju u Haag, da mu sude onako kako su nama".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.