Ivanović bi bio idealna zamjena za Pepea

Primera Division

Ivanović na meti Reala

Teška povreda Pepea natjerala je stručni štab madridskog Reala da ozbiljno razmisli o dovođenju novih igrača u januarskom prelaznom roku, ali će biti jako teško.

Naime, predsjednik kluba Florentino Perez je odavno najavio da neće dati ni eura za dovođenje novih igrača u januaru, ali ljudi iz stručnog štaba Reala pokušavaju na sve načine nagovoriti Pereza da promijeni svoje mišljenje.

Najnovije ime koje se pojavilo u španskim medijima kao budući član Reala je srbijanski reprezentativac iz Chelseja Branislav Ivanović. Ivanović je navodno nezadovoljan u londonskom klubu, pa je zatražio od Romana Abramoviča da mu odobri odlazak.

Prema pisanju Marce Ivanovićev menadžer Zoran Vrkić već je stupio u kontakte s madridskim klubom, ali se zasad čeka potvrda Pereza o dovođenju. Ivanović može igrati štopera i desnog beka i mnogi ga vide kao idealnu zamjenu za povrijeđenog Pepea.

Od kako se Pepe povrijedio na adresu Reala je stiglo preko pedeset preporuka raznih menadžera koji bi svoje igrače smjestili u svlačionicu Reala. Među posljednjim koji se spominju kao budući igrači madridskog kluba su Jonathan (Cruzeiro), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Maicon (Inter) i Johny Evans (Manchester United). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.