U Slobodi prezadovoljni

Nalić: Divovska bitka mojih ratnika!

Samir Mlaćo

U 4. kolu Premijer lige BiH na Tušnju su večeras snage odmjerili Tuzla City i Sloboda. Sloboda je na kraju slavila sa minimalnih 1:0, a junak pobjede izabranika Zlatana Nalića bio je Antonio Vidović.

Trener Tuzla Cityja i pored poraza nije puno nezadovoljan.

"Čestitam Slobodi. Pokazali su veću želju, to je odluučilo. Vraćena je vjera da Tuzla ima kvalitetan fudbal i vjerujem da će ove dvije ekipe igrati sve kvalitetnije i kvalitetnije. Želimo što prije da prebrodimo ovaj poraz i već u Gabeli dođemo do pozitivnog rezultata", kazao je trener ovog tima Slobodan Starčević.

U Slobodi osmijeh i sreća nakon pobjede u gradskom derbiju.

"Bila je ovo divovska bitka mojih ratnika. Moji momci su zaslužili ovu pobjedu. Želim da se slegnu utisci pa ću onda razmišljati o narednoj utakmici", kazao je šef struke Slobode Zlatan Nalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.