U Čeliku zadovoljstvo nakon pobjede nad Zrinjskim

Ornek: Pronašli smo put do gola, hvala navijačima na podršci

Samir Mlaćo

Nakon katastrofalnog poraza u Širokom Brijegu, Čelik se vratio na pobjednički kolosijek.

Večeras je u Zenici 'pao' aktuelni prvak Zrinjski.

Navijači Čelika su svoje ljubimce na kraju nagradili velikim aplauzima, a Adnan Ornek nije krio zadovoljstvo nakon velikog trijumfa svog tima.

"Znam da Zrinjskom nije bilo lako nakon utakmice Evropske lige, došli su umorni. Ja im želim mnogo sreće u narednim utakmicama, a vidljivo je da mi imamo dodatni motiv kada se susretnemo sa kvalitetnim protivnikom. Pogotovo pred našim navijačima, bili su naš 12. igrač i zahvaljujem im se na podršci", kazao je Ornek.

"Branili smo se organizovano, nismo pravili neke greške i protivniku nismo dozvolili mnogo šansi. Jednom smo našli put do gola i slavili. Nismo ekipa koja spada među jače u ligi, ali se borimo", jasan je bio turski stručnjak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.