Tuzla City traži iznenađenje protiv aktuelnog prvaka

"U Mostaru ćemo pokušati sa novim opcijama"

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Tuzle City je novi težak zadatak. Naime, izabranci Slobodana Starčevića u goste će aktuelnom prvaku Zrinjskom koji je također veoma slabo otvorio novu sezone Premijer lige.

Tuzla City je zakazala na otvaranju sezone, te ima samo četiri boda, ali ipak u ovom klubu vlada optimizam pred gostovanje u Mostar.

"Ekipa Zrinjskog je jedna od najboljih i to pokazuju u svakoj sezoni. Istina, sezonu su otvorili nešto slabije ali bez obzira na to, radi se o aktuelnom prvaku države i naravno da neće biti lako. Mi ćemo tokom sedmice pokušati da korigujemo neke stvari, da pokušamo s nekim novim opcijama i vidjet ćemo hoće li nam to donijeti poboljšanje u igri i u rezultatu", kazao je Starčević u najavi meča.

Susret u Mostaru počinje u 20 sati, a sigurno je da trener Tuzlaka u ovom meču neće računati na Adnana Šećerovića koji je posljednjih par dana van pogona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.