Bit će u konkurenciji za Zrinjski

Oštraković potpisao za Tuzla City · Zvanično

Novi golman premijerligaša Tuzla Cityja danas je zvanično postao Senedin Oštraković.

Ovaj 31-godišnji golman se klubu iz Simin Hana obavezao na jednogodišnju vjernost, a njegovom dovođenju prethodila je povreda koju je nedavno zadobio Adis Nurković.

Oštraković se već priključio Tuzla Cityju, krenuo je na put za Mostar sa ekipom i bit će u konkurenciji za duel sa aktuelnim prvakom Zrinjskim.

Tako će Oštraković biti ozbiljna konkurencija Nevresu Fejziću koji je u dosadašnjih šest kola svoj posao obavio prilično dobro.

Podsjetimo, Oštraković je u dosadašnjoj karijeri branio za Sarajevo, Velež, Slobodu, Gradinu, Zvijezdu, Radnik iz Bijeline, banjalučki Borac, Radnički iz Lukavca, Tošk, kazahstanski Taraz dok je njegov posljednji klub bio Orašje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.