Privukla dosta pažnje američkih medija

Od koga se na US Openu pokušala sakriti Lindsey Vonn?

Endin Čaušević

Američka skijašica Lindsey Vonn sinoć je u New Yorku pratila finale US Opena između Novaka Đokovića i Juana Martina Del Potra.

Finale US Opena na kraju je pripalo Đokoviću koji je sa 3:0 u setovima bio bolji od Argentinca i tako zasluženo stigao do svoje 14. Grand Slam titule u karijeri.

Atmosfera na tribinama bila je užarena, a nevjerovatnu podršku imao je Del Potro. Također, na tibinama smo mogli vidjeti i dosta poznatih ličnosti, a među njima bila je i američka skijašica Lindsey Vonn.

Ipak, američkim medijima nije bilo jasno zbog čega je Vonn nosila sunčane naočale kada su Nole i Delpo igrali pod zatvorenim krovom. Čini se da se pokušala sakriti, ali nije uspjela.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.