Bavarci u krizi

Već se zna ko preuzima Bayern ako Kovač dobije otkaz?

Endin Čaušević

Bayern se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi na početku ove sezone, a najviše na udaru medija je trener ovog tima Niko Kovač.

Kovač je u Bayern stigao pred početak ove sezone nakon što je oduševio sve na klupi Eintracht Frankfurta, ali mu u Minhenu ne ide baš najbolje. Nakon nekoliko loših rezultata u njemačkim medijima već se počelo pričati o tome da će hrvatski stručnjak dobiti otkaz.

Navodno, Kovač je dobio ultimatum od čelnika kluba da mora vratiti ekipu na pravi put, a ukoliko to ne učini nakon reprezentativne pauze sigurno je da će dobiti otkaz. Kako pišu mediji u Njemačkoj u Bayernu ništa ne prepuštaju slučaju, te već razmišljaju o tome ko će preuzeti tim ako Kovač dobije otkaz.

Ugledni Bild je objavio jutros da će u tom slučaju u igri biti trojica sjajnih trenera, a radi se od Zinedineu Zidaneu, Arseneu Wengeru i Laurentu Blancu. Naravno, navijači Bayerna bi na ovom mjestu najviše voljeli vidjeti upravo dojučerašnjeg trenera Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.