Bh. košarkaš nije još uvijek upisao debi za Netse u NBA ligi, ali je sinoć postao omiljen kod navijača ovog tima jer je srčano proslavio svaki dobar potez svojih saigrača.

S klupe daje veliku podršku saigračima

Nije ni debitovao, a Musa već oduševio navijače Brooklyn Netsa

Endin Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa sinoć su pobijedili New York Knickse pred svojim navijačima sa 107:105 i tako došli do prve pobjede u novoj NBA sezoni.

Netsi i Knicksi odigrali su pravi derbi koji je na kraju odlučio LeVert koji je postigao koš za pobjedu svog tima. U ekipi Netsa šansu za debi na velikoj sceni još uvijek nije dobio naš Džanan Musa, no i pored toga je oduševio navijače ovog tima.

Musa sinoć nije upisao debi u NBA ligi, ali nije dozvolio da to poremeti njegovo raspoloženje. Bh. košakaš je s klupe bio velika podrška svojim saigračima, te je "žestoko" slavio svaki dobar potez ekipe Netsa.

Naravno, to nije ostalo neopaženo kod navijača Netsa, a mnogi su poručili da je Musa prvi igrač u ovom timu koji tako srčano slavi svaki dobar potez svoje ekipe, te da je samo zbog toga već omiljen među navijačima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.