Mladost slavila na Tušnju

Zildžović: Cijeli meč smo bili bolji i zasluženo slavili

Samir Mlaćo

Pogotkom Bahrudina Atajića Mladost je danas slavila pobjedu na Tušnju proti Tuzle City. Dobojlije su slavile sa minimalnih 1:0 i imaju razloga za zadovoljstvo.

Nije više novost da je Adnan Zildžović probudio momčad koja je sigurno plovila ka donjem dijelu tabele, a sada Dobojlije imaju 16 osvojenih bodova, te sjajnu atmosferu u ekipi.

Zildžović je nakon pobjede na Tušnju mogao biti zadovoljan.

"Potpuno zaslužena pobjeda. Čestitke mojim igračima, ova pobjeda je bitna poslije teškog poraza od Sarajeva. Jedna smo od najmlađih ekipa u ligi, ali uspjeli smo se dignuti, cijelu utakmicu smo bili bolji protivnik. Ovaj pobjeda mi je posebno draga", kazao je Zildžović.

U narednom kolu Mladost će ugostiti Krupu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.