Trener aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine Blaž Slišković izrevoltiran je pisanjem pojedinih medija i portala kako je navodno danas tijekom utakmice uputio teške riječi i psovke svom kolegi Milomiru Odoviću.

"Odović i ja smo veliki prijatelji i jako poštujemo jedan drugoga"

Baka: Tužit ću sve one koji su objavili da sam psovao Odovića! · Ekskluzivno

Povodom današnjih natpisa pojedinih medija kako je tijekom utakmice između Zrinjskog i Željezničara koja je završila pobjedom gostiju 0:1 Blaž Baka Slišković navodno uputio teške riječi i psovke svom kolegi Milomiru Odoviću, trener aktualnog prvaka BiH bio je jako ljut i za SportSport.ba povodom tih natpisa dao ekskluzivnu izjavu.

"Pa ovo što pojedini mediji i portali pišu i objavljuju je van svake pameti! Ja da psujem svog kolegu i prijatelja na suparničkoj klupi? Nikada u životu takvo nešto nisam uradio niti mi je palo na pamet. Postoji snimak na kojem se jasno da razaznati da se ne radi o mom glasu, nego o glasu koji je došao s tribina. Čuo sam se s Odovićem i njega je začudilo to senzacionalističko pisanje pojedinaca, pa Oda i ja smo veliki prijatelji! Nikada u životu ne bih sebi dopustio da tako nisko padnem"!

"Moram reagirati na ovakve stvari i na ovakve tekstove i pisanja, ovo je prešlo svaku granicu tolerancije. Ovo što je napisano direktno šteti meni i kao osobi i kao treneru. Ovo više nije nimalo ni zabavno ni smiješno" - u jednom dahu je izgovorio vidno izrevoltirani Baka.

"U ponedjeljak ću podnijeti tužbe protiv svih portala i protiv svih novinara koji su sebi dopustii da iznesu ovakve laži i bljuvotine" - završio je Baka Slišković svoje izlaganje na temu natpisa koji su se danas pojavili na pojedinim portalima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.