Premijer omladinska liga BiH, 9. kolo

Juniori Željezničara rutinski savladali Krupu

Danas je na pomoćnom terenu na Grbavici odigran zaostali meč 9. kola Premijer omladinske lige za juniore između Željezničara i Krupe, a domaći su slavili pobjedu rezultatom 2:0.

Poveli su domaći u finišu prvog poluvremena, čija je nadoknada trajalo izuzetno dugo zbog neugodne povrede Farisa Zubanovća i dužeg prekida. Tako je juniore Želje u vodstvo doveo Dženan Ćosić, koji je ušao u igru umjesto Mušovića, u 12. minutu nadoknade prvog poluvremena.

Željezničar je potvrdio pobjedu nad Krupom golom Elvira Durakovića sa bijele tačke u 75. minuti susreta.

Juniori se Željezničara sada imaju 26 bodova i nalaze se na prvom mjestu tabele sa četiri boda više od drugoplasiranog Zrinjskog. Krupa je u sredini tabele, na sedmom mjestu, sa 13 bodova na svom kontu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.