Sreća napustila mlade fudbalere Južne Koreje

Da vam se ovo desi na video igrici sigurno biste razbili džojstik

Ko god je nekada u životu zaigrao neku od fudbalskim simulacija sigurno se našao u situaciji da loptu jednostavno ne može da smjesti u gol pod nerealnim spletom okolnosti.

Nešto slično se desilo juniorima Južne Koreje, ali u stvarnosti.

U utakmici Azijskog juniorskog prevenstva za igrače do 19 godina, reprezentaciju Vijetnama je čak tri puta u nekoliko sekundi spasio okvir gola u duelu sa Južnom Korejom.

Nakon prvog šuta fudbalera Južne Koreje lopta je pogodila stativu, "zaplesala" po gol liniji i udarila u drugu stativu, da bi fudbaler koji je natrčao da prikuca loptu u mrežu promašio nemoguće i pogodio prečku.

Ipak, Južna Koreja je na kraju slavila pobjedu. Vijetnam je poveo u 13. minuti preko Tua, ali je Južna Koreja došla do preokreta i pobjede (1:3) zahvaljujući golovima Choa (2x) i Kima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.