Pogledajte odluku Upravnog odbora

Koliko su zaista kažnjeni igrači Željezničara?

O. Lekić

Mnogo pažnje u bh. sportskoj javnosti prethodnih dana je podigla odluka FK Željezničar o kažnjavanju igrača i stručnog štaba.

Rezultati koje tim s Grbavice ostvaruje u posljednje vrijeme ne zadovoljavaju niti navijače niti čelnike kluba, a kako bi se kompletan tim probudio iz letargije, odlučeno je da se udari tamo gdje najviše boli - po džepu.

Odluka je donesena još 2. oktobra i nisu je najbolje prihvatili igrači koji su protestovali odbijanjem da treniraju, a u njihovu odbranu stao je, između ostalog, i Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH koji je istakao kako "većina igrača ne bi platu primala kada bi se kažnjavali po istom principu."

Dosta se u javnosti špekulisalo koliko su zapravo kažnjeni igrači, no za tim više neće biti potrebe, pošto u nastavku možete pogledati kompletnu odluku Upravnog odbora FK Željezničar.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.